Câteva cuvinte

Despre noi

Bun venit

Câteva cuvinte
Despre noi

Viziunea companiei este de a deveni lider in domeniul intretinerii gradinilor si spatiilor verzi pe piata Zonei Metropolitane Vaslui, furnizand clientilor solutii care sa imbine perfect aspectele practice cu cele estetice, fara a face rabat de la ce inseamna solutii sustenabile, calitate si responsabilitate fata de mediu si comunitate.

Misiunea companiei este de a sprijini comunitatea deservita sa dezolte si sa intretina spatii verzi si gradini estetice si sanatoase, esentiale pentru imbutatatirea calitatii vietii din mediul urban.

Noi suntem alegerea potrivită

Comparativ cu serviciile oferite de principalii competitori, oferta intreprinderii prezinta avantajul de a fi in totalitate adaptata cerintelor clientului. Serviciile, desi limitate ca si arie de acoperire a nevoilor de ingrijire a spatiilor verzi si gradinilor, sunt caracterizate printr-un nivel inalt de calitate si prin operativitate, lucru care conduce la cresterea satisfactiei clintilor. Elementul inovator, care diferentiaza serviciile companiei de ale competitorilor, este reprezentat de utilizarea software-ul de simulare peisagistica. Software-ul permite companiei sa simuleze operatiunile de plantare-transplantare, in acest fel putand fi observate si evitate eventualele neconcordate de ordin tehnic sau estetic in cadrul proiectului.Tot cu ajutorul software-ului, pot fi identificate solutii tehnice perfect adaptate nevoilor clientilor, in program fiind disponibile numeroase informatii referitoare la anumite tipuri de arbori si arbusti si conditiile de plantare specifice acestora.

0 +
Projects Done
0
Happy Clients
0 +
Plants Types
0
Trees Planted